Airconditioning

Of het nu gaat om restaurants, winkels, kantoren of fabriekshallen. Overal waar het klimaat wordt geregeld door airconditioning voelen we ons beter. We werken geconcentreerder, maken minder fouten en presteren we beter. De aanschaf van een airco is dan ook een investering waar de meeste mensen geen spijt van krijgen. Dat geldt voor op het werk, maar ook thuis is airconditioning al lang geen overbodige luxe meer. Veel van onze klanten die een airco hebben in hun woning geven aan dat ze een betere nachtrust krijgen en zich veel fitter voelen. Dat maakt de aanschaf van een airco voor veel mensen de moeite waard.

Compact uitgevoerd, stijlvol vormgegeven
Functionaliteit staat voorop bij een airconditioner. Maar het oog wil ook wat. Hoe minder een airco opvalt, hoe mooier. Daarom zijn de meeste modellen één met het interieur. Hoe? Door hun compacte vormgeving, de softline-look en de fraaie kleurstelling van de wandmodellen. En opgenomen in het plafond -de zogenaamde cassette- en satelliet airco's- zijn ze praktisch geheel aan het oog onttrokken.

Fluisterstil en toch krachtig
Elke airco maakt geluid. Maar Niemeijer Installatietechniek levert airco's die tot de stilste in hun soort mogen worden gerekend. Het geluid is zeer bescheiden. Dus op de schone lucht en een aangename temperatuur na zult u het apparaat nauwelijks opmerken.

Comfort het hele jaar door
Denkt u dat een airco alleen dienst doet in de zomer? Niets is minder waar. Ook in het voor- en najaar kunt u er veel profijt van hebben. De meeste modellen worden geleverd in een warmtepompuitvoering, waardoor het mogelijk is de ruimte energiezuinig te verwarmen.

Infrarood afstandsbediening, voor extra gebruiksgemak
Met onze airconditioners heeft u het ideale klimaat letterlijk binnen handbereik. De gebruiksvriendelijke afstandsbediening is voorzien van een display, waarmee u alle functies eenvoudig kunt instellen.