Over Niemeijer

Niemeijer Installatietechniek is een allround installatiebedrijf uit Emmen. Professioneel installeren, dat is wat we doen, al ruim veertig jaar. Met ongeveer 70 medewerkers staan we iedere dag klaar voor onze klanten. Wat we zoal doen? We zijn gespecialiseerd in de installatie van verwarming, elektra, sanitair, luchtbehandeling en airconditioning. Duurzaamheid speelt daarbij een belangrijke rol.

Wij proberen zoveel mogelijk in te springen op technologische ontwikkelingen. Dat doen we door in nauw overleg met onze opdrachtgevers creatieve en innovatieve totaalconcepten aan te bieden.

U kunt ons zien als een professionele partner, die in een vroeg stadium van een project meedenkt, ontwikkelt en adviseert. Dat is een rol die goed bij ons past. En dat maakt ons de moderne en slagvaardige onderneming waar de markt om vraagt. 

 

Kwaliteit

Bij Niemeijer Installatietechniek staan we voor kwaliteit. In de loop der jaren hebben we een goede naam opgebouwd. We werken met zorg voor duurzaamheid, kwaliteit en perfectie. Onze medewerkers zijn specialisten op hun vakgebied. En omdat we veel met moderne technieken werken, worden we allemaal regelmatig bijgeschoold.

Moderne technologie en duurzame oplossingen

Of het nu gaat om het  installeren van centrale verwarmingssystemen, luchtbehandelingssystemen, airconditioning of  andere installaties, u kunt er op rekenen dat wij altijd gaan voor de beste kwaliteit. Daarbij kijken we ook naar de toekomst. Door te werken met moderne technologieën, maar ook door te kiezen voor duurzame energieoplossingen. Wij installeren voor nu en voor later.

Goede bereikbaarheid

In de wereld van de installatietechniek zijn kwaliteitszorg en service ontzettend belangrijk. Dat vraagt om strakke planningen en een goede organisatie. Maar ook om flexibiliteit en creativiteit. We zijn daarom goed bereikbaar, zodat we snel kunnen schakelen wanneer dat nodig is.    

Waarom kiezen voor Niemeijer Installatietechniek?

  • ISO 9001 gecertificeerd
  • Lid van Techniek Nederland
  • STEK gecertificeerd